VVW INSIDE-OUTSIDE
VVW Inside-Outside
Schietbaanstraat 100
8400 OOSTENDE
tel 059/32 03 32
VVW Inside-Outside
Koningin Astridlaan 9
8400 OOSTENDE
Tel 059/23 83 62
enkel in juli en augustus
HOME CLUBLEVEN KAMPEN BEDRIJVEN VERENIGINGEN SCHOLEN CONTACT               
Watersportactiviteiten blijven dikwijls in de recreatieve sfeer steken. Dat is jammer. Daarom willen wij met VVW Inside-Outside echt aan een wedstrijdstructuur werken. De sport kan maar de nodige weerklank vinden als er ook een competitief luik aan vast hangt. Door het feit dat VVW Inside-Outside een omniwatersportvereniging is willen we dus ook op verschillende fronten werkzaam zijn. De club investeert hierbij niet in aankoop van wedstrijdmateriaal. Dat moet door de deelnemers zelf gedragen worden. De club investeert wel in motorboten voor begeleiding, in de trainers, begeleiding naar wedstrijden, etc.

Algemene Jeugdwerking

VVW Inside-Outside wil de jeugd stimuleren om actief aan watersport te doen. Wie wil kennismaken met zeilen en surfen kan terecht bij het item "kampen". In de zomer organiseren we telkens van maandag tot vrijdag sportkampen en dat voor jongeren vanaf 7 jaar. Wie gebeten is door de microbe kan ook verder bij ons terecht. Iedere zaterdagvoormiddag (windsurfen) en zondagvoormiddag (zeilen) staat een lesgever paraat om je technieken te vervolmaken. Voor algemene uitleg over onze jeugdwerking kan je terecht bij Louis De Schepper 0496/10.22.20 of louis.deschepper@gmail.com Voor specifieke surf- en zeilinfo kan je kijken in het item "surfschool" of "zeilschool".

Optimist zeilen

De Optimist zeilertjes worden onderverdeeld in 3 groepen:

Start team

Deze kinderen volgen op zondagmiddag begeleid zeilen maar werken naar een specifiek doel toe: deelname aan de Q cups. Deze wedstrijdreeks gaat vanaf eind augustus zowat in alle Vlaamse clubs door. Wij proberen een 6-tal wedstrijden mee te pikken. Iedereen blijft het ganse circuit varen met clubmateriaal. Verdere info:lizecattrysse@icloud.com


Start wedstrijdteam

Deze kinderen hebben vorig jaar een of meerdere kampjes gevolgd en na de zomer een eigen wedstrijdbootje aangeschaft. Hun trainingen gaan in de winter door op zondag. Op woensdag traint de groep samen met de A kern. De kinderen varen vanaf het voorjaar de nationale Benjamin wedstrijden mee. Nu en dan proberen we ook eens een wedstrijd in Nederland van de Deltacombi reeks mee te pikken.

Gevorderden

Dit zijn clubleden met heel wat zeilervaring die deelnemen aan het nationaal en internationaal circuit. Ze trainen wekelijks op zondag op de Spuikom en ook af en toe op de Noordzee of op andere locaties. Iedere woensdag wordt samen op de Spuikom getraind.

Q-cup 2019

(voor meer info, mail naar info@vvwinout.be

Bekijk hier de video
27/04 VVW Inside - Outside
12/05 BZYC
18/08 WOS
25/08 WVD
7/09 Galgenweel
22/09 VVW Turnhout
5/10 KYCN Sport Vlaanderen
12/10 NWV Nievdonck
19/10 RBSC Finale
Windsurfen

Sinds 2007 zijn we in onze club bezig met een Bic Techno 293 OD wedstrijdteam, dit is een jeugdklasse waar jongeren de kans krijgen om te trainen en wedstrijden te varen. Deze jongeren trainen op regelmatige basis waarin het aspect van wedstrijdvaren wordt gehanteerd en techniek en tactiek wordt aangeleerd. Zij nemen deel aan zowel nationale als internationale wedstrijden, waaronder het Belgisch kampioenschap, onze eigen North Sea Cup, Franse en Nederlandse wedstrijden.
Hierdoor krijgen zij de kans kennis te maken met deze klasse. Tijdens al deze activiteiten zorgt de club voor begeleiding door een trainer. Heb je interesse en ben je gemotiveerd om wedstrijden te varen en je bij deze groep aan te sluiten? Ben je op het niveau Evolutie 1, dan kan je inschrijven of contact opnemen met jeugdverantwoordelijke competitie windsurfen Johan Broucke j.k.t@pandora.be
Bij hem kan je alle informatie verkrijgen in verband met deze activiteiten.


INSIDEOUTSIDE