VVW INSIDE OUTSIDE
VVW Inside-Outside
Schietbaanstraat 100
8400 OOSTENDE
tel 059/32 03 32
VVW Inside outside
Koningin Astridlaan 9
8400 OOSTENDE
Tel 059/23 83 62
enkel in juli en augustus
HOME LID WORDEN KAMPEN BEDRIJVEN VERENIGINGEN SCHOLEN CONTACT VIDEO'S       


relax on the Sea


GOLFSURFEN
Catch a wave and you're sitting on top of the world! Het golfsurfen dat ooit enkel weggelegd was voor rebelse Amerikaanse jongeren kan nu eindelijk door het grote publiek beoefend worden. De initiaties worden gegeven met mini malibu's. Deze lange, brede boards zijn vrij stabiel en hebben een groot drijfvermogen. Onze monitoren gaan steeds mee in het water om je van de nodige tips te voorzien e n zorgen ervoor dat je op het einde van de sessie zeker rechtop een golf kunt afsurfen.
RAFTING
Rafting op een snelstromende rivier is plezant, maar rafting op zee is nog veel spectaculairder. Het trotseren van getij, branding, wind en water maken het een unieke ervaring! In teams van 7 personen neem je het tegen elkaar op. Het startschot wordt gegeven en samen moeten jullie zo snel mogelijk de boeien zien te ronden. Teamspirit, doorzettingsvermogen en tactiek, daar draait het allemaal om. Voor de deelnemers zeer uitdagend en voor de toeschouwers een waar spektakel!
DISCGOLF
UNIEK aan de Belgische kust, een combinatie van golf en frisbee. Het strand word omgetoverd in een golfcourse. We passen hetzelfde systeem toe van golf: probeer de frisbee in zo weinig mogelijk worpen te "putten" in de "hole", doorloop de "9-hole" course. Lukt het je om een "hole-in-one" te realiseren?
Coast specials
Relax on the sea
Relax on the beach
Blokart en power kite
Northsea Specials
Zeilwagenrijden en Power Kiten
Maritieme ontdekking
Natuurlijk is een combinatie van programma's mogelijk. Wij maken graag een programma op maat!

INSIDEOUTSIDE


Coast specials
Relax on the sea
Relax on the beach
Blokart en power kite
Northsea Specials
Zeilwagenrijden en Power Kiten