VVW INSIDE OUTSIDE
VVW Inside-Outside
Schietbaanstraat 100
8400 OOSTENDE
tel 059/32 03 32
VVW Inside outside
Koningin Astridlaan 9
8400 OOSTENDE
Tel 059/23 83 62
enkel in juli en augustus
HOME LID WORDEN KAMPEN BEDRIJVEN VERENIGINGEN SCHOLEN CONTACT               


Northsea specials


Wanneer je met je bedrijf de echte uitdaging aangaat, dan ga je het water op. Trotseer je wind, water en golven om de branding door te komen. We bieden jullie een combinatie aan van verschillende uitdagende watersporten.
RAFT
Is een spectaculaire teamsport waar we met 6-10 personen samen in een boot de zee trotseren. Raften is een zeer toegankelijke zeesport, waar fun en samenhorigheid voorop staan. Als team moet je getij, branding en wind trotseren. De instructeur geeft opdrachten en teambuildingspelletjes op ieders niveau.
SURF
Het summum van alle watersporten en nu populairder dan ooit. Surfen in België is een zeer toegankelijke sport, iedereen van jong tot oud amuseert zich met een board in het water. Onze instructeurs begeleiden je met het zoeken van de juiste golf, het inpeddelen en de "take off". Eenmaal je de golf hebt is het heerlijk te kunnen spelen met zo'n enorm stuwende kracht.
ZEEKAJAK
Kajakken op de Lesse is leuk, maar op zee is het een echte uitdaging! Je moet de branding doorkruisen wat op zich al een hele opgave is. Eenmaal achter de branding probeer je een golf uit te zoeken en die helemaal af te surfen/kajakken. De kracht, de snelheid en de gemakkelijkheid om zo'n golf af te surfen zorgt dat kajakken één van de populairste watersporten is uit ons gamma.

Coast specials
Relax on the sea
Relax on the beach
Blokart en power kite
Northsea Specials
Zeilwagenrijden en Power Kiten
Maritieme ontdekking>
Natuurlijk is een combinatie van programma's mogelijk. Wij maken graag een programma op maat!

INSIDEOUTSIDE