VVW INSIDE OUTSIDE
VVW Inside-Outside
Schietbaanstraat 100
8400 OOSTENDE
tel 059/32 03 32
VVW Inside outside
Koningin Astridlaan 9
8400 OOSTENDE
Tel 059/23 83 62
enkel in juli en augustus
HOME CLUBLEVEN KAMPEN BEDRIJVEN VERENIGINGEN SCHOLEN CONTACT               


Beach specials


Gekende en ongekende spelsporten halen het beste in je boven. Het zand en kleine spelregelveranderingen zorgen voor een ultieme dimensieverandering. 5 minuten pauzeren, weer op adem komen om er dan weer keihard in te vliegen.

BRAZILIAANS VOETBAL
Voetbal op het strand, geen lijnen, geen doelen maar een paal centraal in een cirkel om tegen te scoren. Niemand mag de cirkel betreden, scoren maar!

EARTHBALL
Met een mega grote bal probeer je in je eigen kamp te rollen, duwen, draaien, heffen. Vergeet niet dat je een tegenstander hebt die juist het tegenovergestelde wilt!

BEACHVOLLEY
Met een goeie smash laat je je tegenstander in het zand bijten. Plezier gegarandeerd ook al ben je geen goede volleybalspeler... Onze begeleiders zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke volley-ervaring beleven.

CATCHBALL
Ooit al eens geprobeerd om een frisbee te werpen bij veel wind? Wij hebben de oplossing CATCHBALL. Dezelfde regels als bij frisbee, dezelfde tactiek en strakke berekende worpen, maar dan bij alle weersomstandigeheden!

BASEBALL
Sla je bal zo ver mogelijk, en loop rond het veld. Scoor je een homerun of heb je net hard genoeg op die bal gemept dat een teamgenoot weer wat verder kan lopen.

TJOEKBAL
Handbal op het strand. De goals worden echter vervangen door twee rechtopstaande trampolines. Geef je teamspelers passen, shot tegen de trampoline en vang de bal opnieuw op. GOAL!!! En nu verdedigen geblazen!

REUZEBASKET
Basketten met een reuzebal waarmee dribbelen op zand zelfs mogelijk is!


Coast specials
Relax on the sea
Relax on the beach
Wind Delux
Northsea Specials
Beach Specials
Maritieme ontdekking>
Natuurlijk is een combinatie van programma's mogelijk. Wij maken graag een programma op maat!

INSIDEOUTSIDE